SC Regina di Triangolo*CH
"Ida"


sininen (BSH a)
s. 25.6.2008
kasvattaja Michael Friedauer, Sveitsi
di Triangolo

EC Hannibal vom Utigerhof (BSH c) x GIC Piccola Pallas di Triangolo JW (BSH a)
sukutaulu

sydän: HCM negatiivinen v. 2009 ja 22.3.2017 (lähes 9 vuoden ikäisenä)
terveet lonkat, virallinen lausunto OFA:lta 18.8.2010

Ida on kotoisin Sveitsistä ja muutti meille syksyllä 2008. Idalla on suloinen ilme ja lempeä luonne. Myös Idan näyttelykäyttäytyminen on aina ollut erinomaista. Näyttelymenestyskin on ollut hyvää, Idalla on useita Värin paras ja Tuomarin paras -saavutuksia.

Idan näyttelysaavutukset:
- 9 x Värin paras
- lukuisia Tuomarin paras -nominointeja
- Suomen Brittikissat ry:n vuoden paras naaras ja siitoskissa v. 2010

Idalla on ollut neljä pentuetta J-, L-, M- ja O-pentueet.

Idan ensimmäisen pentueen, Ruusutarhan J-pentueen, isänä oli oma kasvattini GIC Ruusutarhan Fausto. Kummallakin vanhemmista on rauhallinen, mutta avoin luonne. Se on näkynyt myös pentujen rohkeassa ja luottavaisessa luonteessa. J-pentueen Jippii jatkoi sukua ja on Vivin esi-isä. J-pentueen mustat Jalo, Jasmiini ja Jamila osallistuivat 10.7.2010 Ery-Sydin näyttelyssä pentue-kilpailuun ja voittivat historiallisen palkinnon: Ruusutarhan pentue oli ensin kategorian paras pentue ja lopulta koko näyttelyn paras pentue eli Best of Best -pentue.

L-pentueeseen syntyi kuusi sinistä pentua, yksi naaras ja viisi urosta. Yksi urospennuista kehittyi hitaasti ja se jouduttiin lopettamaan kahdeksan viikon ikäisenä. Ruumiinavauksessa selvisi, että sillä oli ollut syntymästään lähtien kilpirauhasen vajaatoiminta. Kilpirauhasen vajaatoiminta on kissoilla äärimmäisen harvinaista.

M-pentueen isä on oma kasvattini Ruusutarhan Kultapoika. M-pentueen kilpikonna Matilde on menestynyt hienosti näyttelyissä ja on moninkertainen BIS-voittaja.

O-pentueen isä on Venäjän tuontini Chieftain of Noblesse Oblige. Sen isänisä on oma kasvattini Ruusutarhan Hurmuri, Hertan veli. O-pentueen Oodi jäi kotiin.

Idan pehmeys ja lempeys koitui sen kohtaloksi kissalaumassani. Se joutui ajoittain muiden kiusaamaksi ja siksi jouduin luopumaan Idasta. Nyt Ida asuu ja kukoistaa omana itsenään ystäväperheessä Veikkolassa.

idaout.jpg

ida.jpg

ida1u.jpg

ida1.jpg

ida0.jpg

ida4.bmp

ida6.gif

ida5.bmp

ida7.jpg

ida9.jpg

ida11.jpg

ida8.jpg

ida10.jpg