Feronian Jade
"Jade"


sininen (BSH a)
s. 11.11.2014
kasvattaja Anna Honkanen, FI*Feronian

GIP Feronian Heliotropium (BSH a) x Feronian Freya (BSH c)
sukutaulu

lonkat: mild HD (OFA:n asteikolla excellent, good, fair, mild, moderate, severe) 31.12.2015

Kun pikku Jade syntyi Feronian kissalaan, se erottui joukosta sisaruksiaan pyöreämmästä päästä. Se muistutti esiäitiään Ghisellaa, joten kutsuin pentua Pikku-Ellaksi. Jade oli ihana pyöreä ja vahva pentu, josta kehittyi nätti naaras.

Jadella on kaksi pentuetta, Ruusutarhan P- ja S-pentueet. Jade oli erinomainen synnyttäjä ja emo.
P-pentueen isänä on oma kasvattini Ruusutarhan Notabene. Lainasin itselleni P-pentueen Piccolan yhtä pentuetta varten ja niin toteutui Ruusutarhan V-pentue. Piccola on Vivin emo. P-pentueen Primo muutti kotiin, jossa sen palvelija Tarja innostui näyttelyistä. Primo onkin ilokseni käynyt usein näyttelyissä ja on aina käyttäytynyt hienosti. Se on saavuttanut korkeimman Supreme Champion -tittelin.

Jaden toiseen pentueeseen syntyi Ruusutarhan ensimmäiset lilat pennut. S-pentue oli erityisen leppoisa pentue. Soma Lilla menestyi hienosti näyttelyissä ja saavutti muutamia BIS-voittoja. Ikävä kyllä, muiden kissojen hajut näyttelyssä alkoivat stressata Soma Lillaa, joten näyttelyissä käyminen ei enää ollutkaan kivaa. Pentueen ainoa poika Spumante kehittyi komeaksi urokseksi ja se on Ruusutarhan U-pentueen isä. Spumantella on myös toinen pentue Hyrinän kissalassa ja sillä on myös lapsenlapsia.

Jade asuu onnellista kissanelämää tyttärenpoikansa kanssa Turussa.

jade1.jpg

jade1b.jpg

jadeout.jpg